PROFESSORS

ESTHER GARCIA

A l'Esther sempre li ha agradat tot tipus de música i a trobat en el ball una manera d'expressar-se i divertir-se. De joveneta havia fet gimnàstica rítmica i testets de jazz, funky, hip hop.

Al Març de 2105 estava als food trucks de Sabadell centre i va començar a sonar música. Música swing. Un grup de gent es va a posar a ballar allà mateix, al carrer, i el primer que va sentir va ser “Jo també vull”. Va fer un tastet al dia següent i al acabar es va apuntar. A partir d'aquell moment va quedar absolutament captivada pe la música, el ball, la gent i per com la feia sentir.

El que més li agrada es poder gaudir del ball a qualsevol lloc i a qualsevol moment mentre sona la música. Conèixer gent nova i diferent i saber que teniu alguna cosa en comú, el ball i això es suficient per entendre's.

Ha participat i rebut classes a diferents festivals com; Barswingona, Skye and Frida, Beswing i la Swingxalada. En aquest últim va participar a la Jack&Jill per inèrcia dels seus companys amb la sorpresa de quedar tercera. “No hi ha millor premi, que premiar-te per passar-t'ho be”.

A part de Lindy Hop, també rep classes de Balboa i seguirà formant-se per exprimir al màxim totes les disciplines del swing que l'hi siguin possibles, per no parar de divertir-se ballant.

Gràcies al swing ha conegut gent meravellosa que ha traspassat les fronteres del ball i ja formen part de la seva vida. “Ultrienamorada dels meus ultris”.

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro