Eugeni Sànchez

A l’Eugeni des de ben petit ja li agradava escoltar tot tipus de música i en especial el jazz. Va ser quan va veure la pel·lícula Swing Kids (Rebeldes del Swing) que es va quedar meravellat al veure com aquella música que li agradava tant també es podia ballar. Un dia va veure gent ballant al carrer i aquella energia que desprenia el ball el va atrapar. Des que va començar a ballar a principis del 2011, ja no ha pogut parar. Més endavant es va començar a interessar per altres balls de la família del swing com el balboa i el charleston.

S’ha format amb els millors professors de lindy hop de Barcelona i ha viatjat per tot Europa aprenent dels millors professors europeus en festivals internacionals com: Snowball '12 (Estocolm, Suècia), Studio Hop Summer Camp '12 i '13 (Toulouse, França), Crazy Swing Camp '12 i '13 (Brussel·les, Bèlgica), Barswingona '12, '13, '14, ‘15 i ’16 (Barcelona, Catalunya), Frenchie Balboa '12, ’15 i ‘16 (Toulousse, França), Gastroswing '14 i ’15 (Vitòria, País Basc), London Shag Festival '13 (Londres, Anglaterra).

El que més li agrada és poder ensenyar i transmetre amb energia i dinamisme tot allò que ha après sobre el ball, per aixó ha estat professor a Girona, Banyoles, Blanes, Sant Celoni, Barcelona i Sabadell, on va començar donant classes amb Crazy Legs i actualment hi la major part del seu temps com a professor de Swingcopats.

El seu esforç i tenacitat el van portar a quedar tercer classificat en el concurs Jack & Jill que es va cel·lebrar el 2015 dins els actes del Festival Gastroswing de Vitoria, primer en la categoría Strictly balboa amateurs en el Toulouse Balboa Festival l’any 2015, i segon classificat en la categoría Strictly balboa professional en el Toulouse Balboa Festival l’any 2016 i tercer en la categoría Jack and Jill Balboa professional en el Toulouse Balboa Festival l’any 2016.

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro