PROFESSORS

Laia Casamitjana

Ja des de ben petita la Laia es tornava boja al ritme de qualsevol música i un dels primers records que té es el d’acompanyar els seus pares a classes de salsa. Més endavant va formar part d’un esbart dansaire i des de llavors ha explorat diferents disciplines de ball, des del folk, els ritmes llatins i la dansa contemporània.

No va ser fins el 2012 que va descobrir de forma casual el Lindy hop i de seguida es va sentir atreta per la seva màgia. Des d’aleshores no ha deixat de tenir ganes d’aprendre’n. Ha tingut l’oportunitat de rebre classes dels millors professors de Barcelona així com d’assistir en múltiples festivals nacionals i internacionals: Summercamp studio Hop (Toulouse ’13), Barswingona (Barcelona ’13,’14,’15), Gastroswing (Vitoria ’14), Move your bottom (València ’16), Herrang dance camp (Suècia ’15), Stomp your feet (Barcelona 16’), Skye and Frida weekend (Barcelona ’16), Harlem (Lituània ’16),Swim out costa Brava (Llafranc 14’,15’,16’) i Lindy shock (Budapest ’16).A més complementa el Lindy hop amb altres disciplines com el jazz steps i el blues.

Des de fa dos anys dedica part del seu temps a donar classes, una manera de transmetre i contagiar la seva passió a qui en tingui ganes. Per la Laia la dansa és una de les formes més boniques d’expressar-se i per això li encanta la vessant creativa i d’improvisació que té el Lindy hop. Ens veiem a la pista de ball!

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro