PROFESSORS

Meritxell Querol

La Meritxell es va introduir en el món de la dansa als 15 anys, i des d’aleshores, s’ha anat formant en diferents estils com el jazz, el hip-hop, funky, contemporani,…

A finals del 2013, animada per un grup d’amigues, va provar una classe oberta de lindy hop i des d’aquell moment va quedar fascinada pel món del swing; dins del qual, una part és el ball i l’altre és la seva vessant social que li ha permès conèixer gent diferent unida per la seva passió pel swing.

Actualment, combina les seves classes de contemporani amb les de swing, per tal d’anar adquirint tècnica en les dues disciplines i poder millorar cadascuna d’elles aplicant els coneixements de l’altre. Gràcies a la seva disciplina i a l'aprenentatge i evolució que ha tingut tan positives, va començar a ser ajudant de professor a Crazy Legs el gener del 2015 i actualment ja és una de les professores junior de l'escola.

Per la Meritxell, la dansa va més enllà d’uns simples “steps”, és crear, és expressar, és sentir, és una manera de viure la vida.

 

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro