PROFESSORS

Mireia Hoyos

Per la Mireia el ball és una manera més d’expressar-se, de sentir-se, de viure i de passar-s’ho bé; és per això que sempre ha format part de la seva vida.

Va començar als 4 anys amb la gimnàstica rítmica i el ballet, de més gran es va orientar cap als balls de saló guanyant premis en competicions locals. Provant diverses disciplines, com el bollywood, el jazz i la dansa del ventre va topar amb el lindy hop. Des que va fer la primera classe el febrer del 2012, no ha pogut parar de ballar, formant-se en escoles de Barcelona 

amb professors tan nacionals com internacionals, i participant a festivals internacionals com la Barswingona '12, '13 i '14 (Barcelona, Catalunya), Studio Hop Summer Camp '13 (Toulouse, França), Gastroswing '14 (Vitòria, País Basc), London Shag Festival '13 (Londres, Anglaterra), The Craziers '13 (Barcelona, Catalunya) i Crazy Swing Camp '13 (Brussel·les, Bèlgica); en aquest últim va quedar segona en la Jack & Jill.

A part de ballar la seva passió és ensenyar, per això ha estat professora a Girona, Banyoles, Blanes, Sant Celoni, Barcelona i Sabadell, on actualment hi dedica la major part del seu temps com a professora de Swingcopats.

Si la veieu a la pista de ball notareu com una de les seves principals passions és fer variacions i descol·locar als leaders!!

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro