PROFESSORS

Salut Sampé

La Salut va  descobrir el swing per casualitat passejant pels carrers de Terrassa, on un grup de hoppers la van captivar amb aquest ball tan alegre i engrescador. Una setmana després, a l’Abril del 2013, ja estava apuntada a una escola de Sabadell.

Ha cursat tots els nivells regulars de Lindy Hop tant de follower com de leader a l’escola local. També he fet Balboa i iniciació en Electroswing i Shag. A més també he rebut formació als diferents stages i festivals als que he assistit com a Terrassa i a Barcelona. 

Atrapada des del primer moment, tant per la alegria que li aporta com per la seva vessant social, sempre aprofita per ballar Swing arreu on va. Diu que el què més li fascina és que "pots estar a l’altre banda del món, en una cultura diferent, amb un idioma que no coneixes i pots començar a ballar amb una persona i sentir que tens un vincle especial amb ella. Es una sensació molt gratificant i una manera diferent de comunicar-te".

Reconeixereu la Salut perquè gairebé sempre està a totes les mogudes ballant, rient i parlant amb la gent. Tant us la podeu trobar fent de leader com de follower perquè domina els dos rols perfectament!

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro