JAMS

1/9

SWING JAM ÀGORA

 

A Sabadell els dijous ballem swing! Un dijous al mes organitzem la nostra clàssica swing jam a l’Àgora (al Centre cívic de Sant Oleguer), just per començar a encarar el cap de setmana amb energia positiva.! Amb servei de bar podràs sopar entrepans i fer unes birretes mentres escoltes la millor música punxada amb un ambient insuperable! L’Àgora és un punt de trobada ideal que no et deixarà indiferent.

 

Entrada gratuïta.

SWING JAM SNOOKER

 

Un dijous al mes anem a ballar al Snooker (C/Vilarrubias 114, 08202), un local entranyable on es pot sopar i ballar una mica just per començar el cap de setmana amb alegria. De tant en tant l’Snooker ens ofereix un concert amb música swing en directe. No et deixis perdre aquesta moguda!

 

Entrada gratuïta.

CLANDESTÍ A LA PLAÇA DEL GAS

 

El primer diumenge de cada mes, Swingcopats proposa una ballada a l’aire lliure. Des dels inicis aquesta jam es feia a la plaça Sant Roc i al Mercat Central de Sabadell. Durant tot l’any la fem de 12:00 a 14:00, just per aprofitar els rajos de sol, sortir a passejar, fer un vermut i ballar una mica. Menys els mesos d’estiu (juny i juliol) que la traslladem a les tardes de 20:00 a 22:00 per poder ballar amb més tranquil·litat sense passar molta calor.

Vols rebre la Newsletter mensual de Swingcopats?

© 2020 by GIU+LIO

Ronda Zamenhof, 64

08208, Sabadell

 

mail: info@swingcopats.com

tel: 648 29 08 08

  • Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • YouTube - Círculo Negro
  • Spotify - Círculo Negro