top of page

SWINGCOPATS a la BARSWINGONA. Març 2018


Un any més per setmana santa hem anat a un dels nostres festivals preferits... la Barswingona!

El què més m'agrada d'aquest festival és que està prop de casa i que sempre anem en grup per disfrutar del swing com a nosaltres ens agrada... en família!

 

Dijous va ser la Black & White party!

Tots vestits de blanc i negre i a punt per la Jack&Jill nivell Amateur on hi van participar uns quants dels alumnes de l'escola.

L'Alba Muñoz va passar a la final i vam poder estar a primera fila per animar-la. Us deixo el link de la final perquè la veieu!

 

Divendres era la festa en què els leaders anaven disfressats de followers i les followers de leaders. I quan es tracta de disfressar-se ja sabem que els de swingcopats som els reis!

Aquí està la prova

També vam anar uns quants a fer les prelims de la jack&jill Advanced i el Giulio Parise i l'Anna Portell van passar a la final amb tan bona sort que els hi va tocar ballar junts i van aconseguir la 3a posició!

Us deixo el link perquè els podeu veure i ho jutgeu vosaltres mateixos:

 

Dissabte, l'equador del festival... estàvem cansats però seguíem amb el nostre bon humor i ganes de disfressar-nos.

Aquella nit tocava disfressa de grup i vam voler repetir la disfressa de carnestoltes... ens vam disfressar de "nerd" o "freakies"

Entre disfresses i riures també vam assistir a les preliminars de la competició Strictly Lindy on hi van participar alguns profes de l'escola i van passar a la fina el Giulio amb la Júlia i l'Anna Portell amb el Gerard Nevot.

Finalment el Giulio i la Júlia van aconseguir la 3a posició.

 

Diumenge era l'última nit de barswingona... estàvem tristos perquè s'acabava però contents d'haver pogut passar aquests dies junts.

Dress code "dress to impress"

Vam poder ballar fins altes hores de la matinada i alguns encara es van atrevir a anar a l'after party que es feia a la platja.

La veritat és que després de 7 anys de fer aquest festival puc assegurar que encara que passin els anys el segueixo disfrutant com el primer dia. Música en directe amb grups excel·lents, ball, riures, sopars, disfresses, competicions...

Ja estic fent el compte enrere per l'any que ve.

 

bottom of page