top of page

SWINGCOPATS al SAVOY CUP. Abril 2017


Molts ens heu preguntat aquests dies què és això del SAVOY CUP?

Doncs és un festival de swing que va tenir lloc el primer cap de setmana d’abril on molts de la família swingcopada no hi vam voler faltar. Un festival on no només es podia rebre classes de lindy hop dels millors ballarins internacionals i ballar a les festes que es feien cada nit sinó que també s’hi podia competir en diferents categories.

Com que ja sabeu que des de swingcopats quan fem les coses les fem en bloc, com si fossim una família, vam muntar un grupet per anar-hi junts a disfrutar d’aquell cap de setmana.

En primer lloc l’Anna Portell i l’Arnau Marimon van competir en la categoria del “Chorus Line” la nit del divendres amb el seu grup “Chorus Shine” on van fer un molt bon paper i alguna al·lusió a les sardanes!

 

El dissabte va ser un dia ple de competicions entre les quals les preliminars de la Jack&Jill Open i Advanced on l’Arnau Marimón, l’Anna Portell i el Giulio Parise hi van participar.

A la nit va arribar sens dubte un dels millors moments del festival. Va tenir lloc la competició CITY BATTLE on es feien “batalles” de ball entre ciutats. Barcelona es va presentar amb el “Barcelona Team” i va quedar segona. Estem molt contents perquè dins d’aquest equip estaven l’Anna Portell, la Mertxis Sanchez, el Giulio Parise i l’Eugeni Sanchez, entre molts d’altres bons ballarins.

Us recomanem que mireu aquest recull de tots els moments en què el Barcelona Team va omplir la sala de crits i emoció. Adrenalina en estat pur!

 

Diumenge ens vam llevar emocionats però encara quedaven competicions i molts moments especials.

Al migdia va tenir lloc la competició de “Team” (coreografies grupals) on la companyia “Shake Shake”, de la qual el Giulio Parise i la Mertxis Sanchez en formen part, van obtenir la segona posició.

Més tard, en la competició de “Strictly Lindy” (competició de lindy hop on et presentes amb la teva parella) on l’Anna Portell va aconseguir arribar a la final.

I per últim la competició de “Cabaret” on una vegada més es van unir ballarins de Barcelona (entre els quals alguns de SwingCopats, a veure si els reconeixeu) per presentar la coreografia de “Calypso” que, malgrat no es va classificar, va ser molt divertida. Només cal que sentiu el públic lo bé que s’ho va passar!

 

Val la pena fer viatges com aquest i poguer gaudir, tant de la companyia com de l’espectacle, en primera persona.

Ens encanta poguer tornar a casa i dir que “nosaltres hi vam ser” perquè hem estat rodejats dels “més grans” i hem pogut inspirar-nos per seguir treballant dia a dia i vivint el swing en la seva vessant més artística.

Ens ballem aviat! ;)

bottom of page