top of page

SWINGCOPATS al MALLORCA LINDY FESTIVAL. Octubre 2017


S'ha acabat l'estiu però la vida dels hoppers continua i els festivals de Lindy també!

Aquest mes d'octubre uns quants swingcopats hem decidit anar a la 2ª edició del Mallorca Lindy Festival a gaudir de la millor companyia a una de les illes del Mediterrani més boniques i a ballar a ritme de swing!

 

Dimecres va arribar a Mallorca la primera part del grup amb moltes ganes de festa!

Dijous vam arribar uns quants més per afegir-nos a la família "swinguerofestiva" mallorquina

 

Divendres al matí ens vam fer el primer esmorzar a la piscina de la casa que vam llogar... i és que la vida del hopper és molt dura i estressant... ens llevem tard, esmorzem i preparem els bàrtols per anar als clandestins.

Al migdia vam anar a Palma a ballar una mica i ens vam retrobar amb els nostres amics de Menorca Lindy Hop amb els qui vam anar a dinar.

Més tard vam anar a descansar i a preparar-nos per la festa de la nit que seria de temàtica "Black and White"

Vam estar ballant tota la nit a ritme de música swing amb la banda Hot Sugar Band!!!

 

Dissabte al migdia vam anar al dinar que entrava en un dels packs del festival en una antiga fàbrica de sabates a l'aire lliure i més tard van haver-hi els tasters d'Aeris i Shag (que van donar també els profes de l'escola l'Edu i la Sílvia).

Després tots a casa a fer una mica de pausa i a preparar-nos per la festa de la nit que estaria plena de ball, música i alguna competició.

Alguns encara es van atrevir a anar a l'after party per acabar de cremar les ganes de ballar.

 

Diumenge vam decidir passar tot el matí a la piscina de casa per relxar-nos i descansar. Alguns marxaven el mateix diumenge i uns altres vam poder assistir a la "closing party" que va tenir lloc al port de Palma just davant de la seva fantàstica catedral.

Cada vegada estic més convençuda que els festivals de Lindy Hop són més divertits si la companyia és bona. A part de compartir el ball i la música swing també ens permet compartir moments de lleure per coneixer'ns millor.

Piscina, birretes, vermuts, gelats, migdiades, gatets negres, gent cantant a la dutxa, ninjes que ocupen els lavabos de manera extraordinàriament ràpida, ressupons a les 6 del matí, dieta de pa i fuet...

Quina serà la propera aventura?