top of page

SWINGCOPATS al SAVOY CUP. Abril 2018


Aquest és el tercer any consecutiu que vaig al SAVOY CUP un festival que es fa a Montpellier el mes d'abril.

Per mi, actualment, aquest és "el festival dels festivals"! Tres dies seguits plens de competicions que et permeten gaudir dels millors ballarins de Lindy Hop, Claqué, Blues, Shag i qualsevol disciplina que es balli individual i en parella. Actuacions, coreografies, jack and jill's i festes que permeten inspirar-te i tornar a casa amb ganes de seguir treballant per millorar!

Aquest any també ha estat especial perquè hi hem anat un bon grup des de swingcopats i això sempre ens fa sentir en família i fa que ens ho passem millor.

Us faré cinc cèntims de com va anar aquesta edició...

 

El divendres algunes parelles van haver de pujar a Montpellier ben d'hora perquè a les 16h ja tenien les preliminars de les coreografies en parella.

La professora de l'escola Anna Portell va participar en aquesta categoria amb una coreografia molt bonica que va fer amb el Gerard Nevot.

Malauradament no van passar a la final però us deixo el vídeo perquè pogueu gaudir de la coreografia igualment.

Aquest any com a nova competició es va fer la del "Trio Challenge" on 3 persones s'havien de preparar seqüències diferents, tant de solo com de lindy, i ballar-les amb música en directe.

Cap de nosaltres hi va participar però us deixo el link de la final perquè és espectacular com els nostres amics Hector, Sònia i Clàudia van quedar en primera posició! Moltes felicitats nois vau estar ESPECTACULARS!

 

Dissabte va ser el dia de les preliminars per la competició de la Jack and Jill, una competició on cada ballarí es presenta de manera individual i opta per passar a la final que té lloc la mateix nit.

Hi havia tres categories la més junior o "open", la més avançada o "advanced" i la dels professors internacionals que és la "invitational". Jo mateixa em vaig colar a la final de la categoria open!! Aquí us deixo el vídeo de la final!

Aquella nit també va ser la competició de la Citty Battle (batalla entre ciutats) on l'any passat Barcelona havia quedat en segona posició (pels qui no hagueu llegit l'experiència de l'any passat us recomano que la llegiu aqui) i ho havíem disfrutat molt. Aquest any no vam tenir sort i no vam passar ni la primera ronda (s'ha de dir que els grups anaven molt preparats i hi havia molt nivell) però va ser divertit... hi vam participar el Giulio Parise, l'Eugeni Sànchez, l'Anna Portell, la Mireia Hoyos i jo mateixa, la Mertxis.

 

Diumenge era l'últim dia però encara quedaven moltes competicions.

Sobre les 14h van començar les coreografies grupals. He de fer menció especial al grup del qual vaig formar part des del seu inici, SHAKE SHAKE i del qual me'n sento molt orgullosa ja que vaig colaborar en la creació de la coreo i hi surten companys i amics meus; també hi veureu el profe de l'escola Giulio Parise.

Però s'ha de dir que la coreografia grupal guanyadora es mereixia el primer premi. Aquests coreans ens van fer vibrar a tot el públic. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos:

I per últim una de les competicions amb les que vam disfrutar més va ser amb la semifinal de l'strictly on el Martí Gasol i l'Elle Brenecki van fer-nos gaudir d'un gran espectacle!

 

Només cal veure tots els vídeos i les fotos per deduir que va ser un festival ple d'energia swingera i que si podem tornarem a repetir.

bottom of page