top of page

SWINGCOPATS al BESWING. Juny 2018


Si pensem en un cap de setmana a l'Alt Empordà, enmig d'un camp de pomers, una nit de Sant Joan, bon vi, una ballada entre camps a l'ermita de l'om, molt de Swing i dues organitzadores que es fan estimar des del minut zero. Que t'emociones amb tota l'energia que desprenen i les ganes amb què han creat aquest festival únic; no ens pot venir altra cosa al cap que el BESWING.

Doncs si, la gran família de Swingcopats no podia passar de cap altra manera la nit de Sant Joan que fent-ho al BESWING 2018. Per uns quants va ser el tercer any consecutiu, per altres el segon i per alguns el primer i després de preguntar-los per l'experiència, les paraules sobraven, aflorament de sentiments, felicitat, esgotament i un somriure que els il·luminava la cara. Somriure que els haurà acompanyat durant tota la setmana.

El tret de sortida d'aquest any s'iniciava amb uns tasters per als més impacients, seguit del sopar i la festa tropical amb el concert de "Le Dancing Pepa Swing Band". Tot sota les estrelles del cel de Ventalló, entre pinyes, hawaianes i hawaians, pelicans, retrobaments i moltes noves amistats.

Durant la primera nit també van tenir lloc les preliminars de la Jack&Jill amb una bona representació de l’escola de Swingcopats: L’Alba Muñóz, l’Esther López, en Sergio Molina, en Roger Marigó, en Melvin Silveiro i l’Eudald Sellés. També en Pere Picu, en Koki, en Kevin Bueno i en Jordi Castelló. Ho van fer tots genial!!!

 

El segon dia s'aixecava més dora per uns que per altres amb l'inici de les classes a les 10:30 h del matí amb un break per dinar i una capbussada a la piscina, per tot just continuar amb l'inici de celebració de la nit de Sant Joan amb el concert de tarda dels "Shakin All", seguit de més tasters, d'assajos, de dutxes apresurades, de canvis de vestuari, perquè una de les sorpreses de la nit era l'actuació del grup de Lindy Show de l'escola.

Tots vestits per l'ocasió, per gaudir junts de la nit més curta i màgica de l'any. Marcada al calendari com l'inici de l'estiu, data a prop del solstici carregada de potencial màgic, de conjurs i rituals. El nostre en particular va ser la crema de paperets plenes de desitjos ballant tots junts al voltant de la foguera.

Entre copes de vi i mossegades de coca de Sant Joan començava el concert de “Le Dancing Pepa Swing Band”, les actuacions i la final de la Jack&Jill. L’Alba Muñóz i en Sergio Molina van passar a final!!! Quins nervis!!!! Felicitats nois.

L'actuació del grup de Lindy Show de l'escola va ser espectacular. Les vibracions van ser tan grans que els aplaudiments del públic feien tremolar tota la pista.

 

Diumenge, s'aixecava ben dora el dia per a tothom. Per aquells que havien dormit poc, per aquells que no havien dormit, per aquells que acabaren la nit veien sortir el sol a la platja, per aquells que la calor dins la tenda de campanya no els deixava seguir dormint i per aquells que seguien amb les classes de bon matí.

Agafant forces amb un bon esmorzar continuava l'últim dia de festival amb l'esperada festa de clausura al Santuari de la Verge de l'Om, amb la música en directe dels impressionants "Shakin All". Amb els resultats i premis de la Jack&Jill.

I sabeu què?? L'Alba Muñóz i en Kevin Bueno van quedar PRIMERS !! Moltíssimes felicitats als dos!!

Com sempre el més dur, el despedir-se, després d'haver gaudit d'aquest magnífic cap de setmana. Marxem amb les motxilles ben plenes d'emocions, de felicitat extrema, d’esgotament i de molts records de tot el viscut durant aquests tres dies.

Es tanca aquesta 3ra edició amb moltes ganes de la propera i volem donar les gràcies a tota l'organització, familiars i voluntaris que ho han fet possible. Fent especial menció a la Beatriz Barrientos i a la Montse Carmona per ser com són, per fer-se estimar tant i per fer-nos sentir com a casa un any més. No canvieu mai!!

Moltes gràcies també a la fotògrafa Sara Pista Image Maker per les increïbles fotografies.

Utilitzant les seves pròpies paraules: Ens abracem i ballem un cop més l'any vinent

WE DO LOVE SWING&PARTIES&WINE

bottom of page