top of page

La Swingcopada. Setembre 2019


 

La idea d’organitzar un cap de setmana tots junts amb Swingcopats era recurrent, sempre en parlàvem fent birres després d’una jam, o en reunions, però la cosa no semblava acabar d’engegar... fins que un dilluns el Dani em va venir amb la casa de colònies perfecte per passar-hi el cap de setmana. “Anna l’he trobat!” A partir d’aquí ja teníem la primera reunió amb nachos amb tota la gent que es volia implicar a muntar el cap de setmana que va acabar essent “La Swingcopada”

Era hora de començar a organitzar-nos per comissions i tots i totes emocionats/des vam posar fil a l’agulla: l’Eugeni va buscar el grup de música, la Meritxell va pensar en activitats i tallers a fer, la Salut, l’Andreu, el Jordi i jo ens vam posar a pensar com facilitar el registre a la gent, el Roger a dissenyar el logo, el Giulio a muntar l’apartat de la web, la Mertxis i la Carla a pensar en decoracions per fer la casa de colònies més nostra i acollidora, el Melvin, la Sílvia en col·laborar amb el què calgués... i així les reunions del dijous amb nachos al Pendejo van ser un clàssic des del Febrer fins l’última reunió insuperable a casa el Jordi!

Sabíem que seria un cap de setmana fantàstic amb els amics, compartint, xerrant, menjant, ballant almenys així ho vivíem tots a flor de pell quan discutíem tots els temes a les reunions i fent excursions per anar a veure la casa i concretar com seria la logística del lloc però la realitat ens ha superat!

 

Ha sigut un cap de setmana immillorable, hem rebut tot el recolzament dels que hi heu assistit, bona disposició per a fer les activitats i els tallers, jugant com nens petant globus i robant elmocador, glossant amb el Cor de Carxofes, creant un ambient familiar i relaxat, amb riures incontrolables, amb voluntaris que us heu implicat, amb bon humor suportant el megadespertador del matí gràcies a l’Andreu i el Jordi, fent la “ola” al menjador, aplaudint a cada moment, atrevint-vos a investigar nous moviments amb el taller de consciència corporal de la Meritxell, donant-ho tot amb l’Electroswing, robant parella amb el Marcos i la Mireia, respirant i descobrint un nou món de bon matí amb el ioga de l’Eulàlia i remullant-nos a la piscina. I tot això amb dues nits de música swing amb ball, actuacions, snowballs, i la música de AYA and the Jumpin Cats!

Moltes gràcies a tots i totes per jugar amb nosaltres i de ben segur que ens veiem a la propera Swingcopada.

 

La Swingcopada ha vingut per quedar-se!

bottom of page