top of page

SWINGCOPATS a la Barswingona. Abril 2017


Quan arriba la setmana santa és indicatiu que arriba la Barswingona, un festival de swing que es celebra des de fa 20 anys a Barcelona. Les festes van començar el dijous i el primer que vam fer va ser quedar tots per fer el primer beure i planejar com anirien tots aquells dies de ball, amistats i desenfrè!

A la festa del divendres havíem d'anar disfressats els Leaders de Followers i les Followers de Leaders. Sembla que quan ens demanen de disfressar-nos a Swingcopats no ens ho pensem dues vegades!

 

Dissabte va ser una nit especial.

Va ser el dia de disfresses de grup i des de swingcopats i amb el grup dels ultris vam decidir difressar-nos de Super Herois Freakis! Aquí en podeu veure el resultat!

Ens va costar molts missatges de whats app i molt de riure però va valdre la pena!

A la tarda van tenir lloc les preliminars de la Jack and jill on l' Anna Portell, el Giulio Parise i jo (Mertxis) ens hi vam presentar i ens ho vam passar d'allò més bé.

El Giulio i jo vam passar a la final i vam quedar tercer i segona respectivament.

Per mi va ser molt emocionant poder ballar "a casa" rodejada de tan bons ballarins.

Aquí teniu el vídeo per si voleu veure'ns!

Més tard vam actuar amb la companyia Shake Shake presentant la mateixa coreografia que ens va donar el segon lloc al festival de Montpellier 2 setmanes abans.

El diumenge va ser l'última nit i el tema de la disfressa era "Dress to impress" o sigui que tots els de Sabadell vam decidir posar-nos les nostres millors gales per passar l'última nit de ball junts.

Us deixem el vídeo del final de festa amb els Doc Scanlon's International All Stars perquè us feu una idea de la magnitud del festival i perquè us animeu a venir amb nosaltres a la propera edició.

 

Amb festivals com la Barswingona t'adones que no cal marxar molt lluny de casa per poguer ballar una mica de swing en un lloc excepcional com és el Casino de Poblenou i rodejat dels teus amics!

Ens té el cor robat!

bottom of page