top of page

SWINGCOPATS al MENORCA LINDY EXCHANGE. Maig 2017


El maig sempre és un mes que ve de gust disfrutar del bon temps i començar a fer activiats fora de casa. Aquest any hem decidit anar a un dels llocs que més m'agrada... MENORCA!

Hem assistit a la primera edició del Menorca Lindy Exchange on hem pogut disfrutar d'algunes de les maravelles naturals de l'illa, de la seva gastronomia i, sobretot, d'un bon ambient i bona música swing.

Els més afortunats vam arribar el dijous tarda i vam poder assistir a la Welcome Party, una festeta privada que havien organitzat al restaurant Ses Voltes (al centre de Ciutadella) per disfrutar d'unes bones tapes mentre ballàvem una mica de swing.

 

Divendres al matí alguns vam tenir l'oportunitat de fer una volta en catamaran per les blaves aigües de l'illa mentre escoltàvem música swing i, en alguna ocasió, vam poder ballar (balboa i sobretot, practicar sugar push!!).

Mentre uns disfrutàvem del sol i el mar la resta de la família swingcopada anava arribant de manera esglaonada a s'illa.

A la tarda va tenir lloc el problema que marcaria part del festival. Quatre dels nostres swingcopats (Alba Muñoz, Elisabeth Benet, Carla Real i Pol Fadó) es van quedar a terra quan els "amics" de vueling els hi van dir que no hi havia seients per ells i per tant no podien agafar l'avió. Trucades, whats apps, xerrades, bronques, reclamacions, preocupacions... van ser unes hores crítiques que vam patir tots junts.

Però finalment van agafar un vaixell per arribar el matí del dia següent a Ciutadella.

El millor de tot és que no van perdre mai el seu sentit de l'humor!

La resta vam anar a xalar amb la primera festa de l'exchange amb un ambient immillorable i una música en directe de molt bona qualitat.

 

Dissabte matí alguns vam disfrutar de l'excursió a cavall per les platges menorquines

Mentrestant altres van començar la ruta de música en directe i clandestins que es feia a Ciutadella amb el Vermut Swing

Després del vermut ens vam reunir tots els swingcopats i vam continuar amb la ruta de tapes que els amics de Menorca Lindy Hop havien preparat per nosaltres.

Després de la ruta guiada per Ciutadella van tenir lloc les preliminars de la Jack and Jill al costat de la Catedral.

Vaig sentir molt orgull de verue tants sabadellencs participant-hi!

Acabades les preliminars va seguir la ruta amb música en directe, que alguns vam seguir una estona, però molts van decidir anar a descansar per preparar-se per la nit i la gran festa final.

A la nit vam tornar al casino de Ciutadella i entre música, amics i bon ambient va tenir lloc la final de la Jack and Jill on dos dels alumnes de l'escola, el Sylvain i l'Esther Garcia, hi van ser presents. L'Esther va aconseguir la 3ª posició!

Va ser una nit molt divertida, rodejada dels swingcopats i dels amics de Menorca, Mallorca, Barcelona, Anglaterra i Alemània... molt pluricultural!

Però s'ha de reconeixer que, com els "survivours de Sabadell" no hi ha ningú!

 

Diumenge ens esperava al Brunch al Claustre de Ciutadella, una mescla perfecte entre gastronomia, música i arquitectura on vam poder ballar durant 4 hores. Un bon lloc per gaudir de l'amistat i el bon temps mentre degustàvem els millors productes menorquins.

Quan va acabar la festa alguns no en teníem prou i vam decidir acabar l'exchange a una de les platges més boniques de l'illa...Macarella.

És una bona època per disfrutar de les platges ja que fa bon temps i no hi ha molta gent.

Vam tenir una estoneta de pau, amistat, relax, riure, ensaimades, palanques i algun bany! (el primer de la temporada).

Crec que parlo en nom de tots els qui vam estar a l'exchange si dic que ha estat una experiència única, molt ben organitzada i on ens hem sentit acollits al 100% en tot moment. Una molt bona manera de començar a encaminar el final de curs i preparar-nos per les vacances que ja estan a tocar.

Però sens dubte el millor de tot ha estat la companyia i el bon rollo que hem creat entre tots. Gràcies, gràcies i gràcies!

HE XALAT MOLT AL VOSTRE COSTAT!

Sense vosaltres no hagués estat el mateix!

bottom of page